Kepuasan - Orlin Gioiella Products


Tidak Ada Wanita Yang Sempurna ...
Bacalah Wahai Suami , Agar kau mengerti..
.
.
* Seandainya Kau Memilih Wanita Yang Bekerja , dan mahu isteri kamu kerja , kamu perlu menerima dia mungkin tak mampu bersihkan rumah sebersih bersihnya. .
* Seandainya Kau Mahu Isterimu tidak bekerja , mahu dia duduk dan jaga rumahtanggamu , maka kamu harus menerima dia mungkin tak mampu nak hasilkan wang.
.
.
* Seandainya Kau Memilih Wanita yang Turuti apa sahaja mahumu , dengar sahaja tanpa bantahan. Kau juga harus terima yang dia mungkin tak pandai nak berdikari dan tak mampu nak hidup sendiri..
.
.
* Seandainya Kau Memilih Wanita yang BERANI & CEKAL , kau harus terima dia , apabila dia ada jawapan , berani menegakkan hak dan punya pemikiran sendiri..
.
.
* Seandainya Kamu memilih Wanita Yang Cantik , sempurna cantiknya , maka kau harus bersedia untuk keluarkan wang untuk sentiasa mencantikkannya .
.
.
* Seandainya Kau memilih wanita yang HEBAT !! Kau harus terima dan tahu , dia tidak akan mudah menyerah kalah & dia memang akan keras dengan apa pendapatnya ..
.
.
SEDAR LAH KAMU , wahai lelaki !! TIDAK ADA WANITA YANG SEMPURNA , yg ada hanya dalam MIMPI mu sahaja !!
.
SEDAR LAH KAMU , wahai lelaki !! JANGAN kamu mengeluh , jika isteri kamu tak pandai MENCARI wang & Pandai habiskan duitmu.
.
.
Lelaki zaman sekarang itu, semuanya berharap wanita lemah lembut, perhatian dan cantik, punya badan bagus, berdikari dan pandai mencari duit sendiri , selain itu juga menjaga rumah tangga, hormat pada orang tua, baik hati pada anggota keluargamu.* .
.
.
TAPI cuba awak bertanya pada diri awak ..!!
apa yang awak ada ? apa yang awak sanggup buat ?
.
.
awak HANDSOME ? terlalu SADO !
atau awak ada DUIT yang TERLALU banyak ?
.
ATAU 
awak pun seorang yang pernuh kekurangan ..
yang mahukan perhatian , kasih sayang dari seorang isteri ?
.
.
.
KALAU awak tidak sempurna , 
jangan pernah TUNTUT kesempurnaan dari isteri awak ..!!
.
.
BELAJARLAH BERSYUKUR !!
.
.
.
Alhamdulillah, syukur sbb ORLIN bantu ramai orang

#Alhamdulillah
#OrlinEnergyBooster
#InnerBeautyStartsHere
#SuperLady
#gioiellaproducts
#TenagaSiangMalam
#KamiLuarBiasa

Comments

Popular Posts